Menu

Your Trust is een Rotterdams kantoor. Er werken dan ook nuchtere professionals die snel, doortastend en ‘to the point’ werken voor hun cliënten. Rotterdam is bovendien een aantrekkelijke vestigingsstad. Het is met ruim 600.000 inwoners de tweede grootste stad van Nederland. Veel (multi)nationale ondernemingen zijn hier gevestigd. De wereldhaven behoort mondiaal tot de top 4. Daarbij heeft Rotterdam uitstekende verbindingen per auto en openbaar vervoer en beschikt het over een internationaal vliegveld. Dat alles maakt Rotterdam de (industriële) motor van Nederland en een logische, efficiënte vestigingslocatie voor zowel Your Trust als haar brede cliëntenkring.

NEDERLAND: GATEWAY TO EUROPE

Naar onze overtuiging is en blijft Nederland een aantrekkelijk land om duurzaam in (of via) te investeren. Het stabiele politieke en economische klimaat, de professionele financiële en digitale infrastructuur, alsmede de aanwezige knowhow dragen daaraan bij. Samen met andere stakeholders maken wij ons sterk voor de positie van Nederland als ‘Gateway to Europe’. Wij zijn buitenlandse investeerders en startups graag van dienst om hen in Nederland op professionele en deskundige wijze te ondersteunen.

ROTTERDAMS

Wij voelen ons thuis in de zeer levendige, no nonsense wereldstad met een smeltkroes aan culturen: Rotterdam. Deze tweede stad van Nederland biedt grote voordelen aan internationale bedrijven vanwege de ligging en de bereikbaarheid. Als ondernemer profiteert u van de unieke Nederlandse combinatie van het opleidingsniveau van de bevolking, de juridische en fiscale betrouwbaarheid van de autoriteiten, het zeer omvangrijke verdragennetwerk en de hoge kwaliteit – en integriteitsstandaard van Nederlandse trustkantoren. Ook zult u positief geraakt worden door de mentaliteit van de Rotterdammers.

ONZE KERNWAARDEN

Wij zijn een integer, professioneel kantoor dat te allen tijde betrouwbaar, onafhankelijk, transparant en duurzaam werkt.

WAT WIJ DOEN

Wij verlenen management-, domicilie – en corporate secretarial diensten. Zo zorgen wij ervoor dat ondernemers en ondernemingen die zich duurzaam in Nederland willen vestigen, zich volledig kunnen richten op hun core business. Vanaf het moment van oprichting nemen wij alle juridische, financiële, fiscale en administratieve lasten uit handen en zorgen ervoor dat onze cliënten voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Als hun lokale management opereren wij fysiek op afstand, maar gevoelsmatig altijd dichtbij. Ook cliënten aan wie wij alleen corporate secretarial diensten verlenen ervaren dat wij hen persoonlijk, kundig en snel terzijde staan.

HOE WIJ WERKEN

Your Trust streeft naar duurzame relaties, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en toewijding. Daarom volgen we vier stappen bij aanvang van de cliëntrelatie:

1. Inventarisatie

Onderzoek naar de behoeften aan dienstverlening en de specifieke wensen ten aanzien van de samenwerking.

2. Cliëntacceptatie

Onderzoek naar de achtergrond van de ondernemingsstructuur van de cliënt, de geldstromen en de uiteindelijke gerechtigden.

3. Formatie en start up

Assistentie bij het opzetten van de Nederlandse vennootschap, waaronder het assisteren bij het openen van bankrekening(en), het opzetten van de administratie, de communicatie met en vastlegging van externe (belasting-) adviseurs en het bepalen van de vennootschappelijke jaaragenda.

4. Dagelijkse leiding

Het beheer, het bestuur en de controle van de vennootschap binnen de bestaande internationale organisatie- en bedrijfsstructuur.

Met wie wij samenwerken

Your Trust heeft een strategische samenwerking met DRV Accountants & Adviseurs voor financieel-administratieve en fiscale dienstverlening en werkt ook samen met andere accountants- en advieskantoren veelal behorend tot de internationale Big 4.

ONS TEAM

Your Trust is een compact en flexibel team van hoogopgeleide en ervaren medewerkers. Allen gepassioneerde vakmensen met een diverse achtergrond. Door actief, doortastend en vooral kundig op te treden zijn we van waarde voor onze cliënten. We richten ons volledig op onze kerndiensten: management, domicilie en corporate secretarial services aan Nederlandse vennootschappen, coöperaties en stichtingen. Voor financieel-administratieve en fiscale dienstverlening werken wij samen met DRV Accountants & Adviseurs en/of andere betrouwbare accountants- en advieskantoren in de regio Rotterdam, veelal behorend tot de internationale Big-4. Die samenwerkingen resulteren in de beste kwaliteit voor onze cliënten.

Rick van Dijk

Managing director

Rick van Dijk, fiscaal jurist, richtte Your Trust op in 2011 met een duidelijk doel voor ogen: kundig en betrokken de directie voeren van de Nederlandse vestiging van buitenlandse ondernemingen. Als managing director is hij verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken binnen het kantoor. Met trots en bevlogenheid geeft hij leiding aan het hechte team. Toch is hij in de eerste plaats en vooral (persoonlijk) bestuurder van doelvennootschappen. Ricks cliënten ervaren een nauwe persoonlijke betrokkenheid bij hun onderneming en de uitdagingen waarvoor zij staan. Hij is een breed geïnteresseerde en kundige gesprekspartner. Verder is Rick verantwoordelijk voor de beoordeling van de fiscale aanvaardbaarheid van juridische structuren en transacties die door Your Trust worden begeleid.

Rick zet zich in Nederland actief in voor een integere en duurzame trustsector. Dat doet hij in de rol van bestuurslid van Holland Quaestor. Ook promoot hij met verve de regio Rotterdam als vestigingslocatie voor buitenlandse bedrijven.

Na zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden, was hij Belastingadviseur bij Arthur Andersen en Deloitte en daarna verantwoordelijk voor Business development en senior relatiemanagement bij enkele grote trustkantoren voordat hij in 2011 zijn eigen trustkantoor startte.

Gracia Manders

Legal counsel

Sinds 2014 is Gracia legal counsel bij Your Trust. In die functie assisteert zij cliënten met juridische en corporate secretarial werkzaamheden. Het coördineren en bewaken van processen, bijvoorbeeld bij mergers & acquisitions, board meetings en beursnoteringen, is haar op het lijf geschreven. Gracia beweegt zich natuurlijk en professioneel onder zowel board members van een beursgenoteerd bedrijf, als adviseurs van particuliere partijen. Zij heeft veel ervaring met het werken voor private equity cliënten. Een van de manieren waarop ze haar kennis up to date houdt is het bijwonen van de Toon aan de Top-bijeenkomsten die Holland Quaestor organiseert.

Gracia is een gecertificeerde trust officer; in 2017 rondde zij de Master Trust Officer van Corporate Governance Institute van de Universiteit van Maastricht succesvol af. Na haar universitaire studie rechten startte ze haar carrière als kandidaat-notaris bij een groot gerenommeerd advocaten- en notariskantoor. Na het afronden van de notariële beroepsopleiding stapte ze over naar de trustsector en was ze bij enkele eveneens door Holland Quaestor gecertificeerde trustkantoren werkzaam. In de loop der tijd deed ze veel expertise op in ondernemingsrechtelijke en compliance gerelateerde zaken in internationale structuren en werkte ze voor cliënten uit tal van jurisdicties.

Claire Wismeyer – Deutsch

Compliance medewerkster & paralegal

Claire is sinds 2016 verbonden aan ons kantoor als compliance medewerkster en paralegal. In die functie ondersteunt zij de trust en compliance officers.

Wat Claire interessant vindt aan haar functie is de grondigheid waarmee zij de vennootschapsstructuren onder de loep kan nemen en die haar in staat stellen cliënten goed te leren kennen.

Na de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening te hebben gevolgd, deed Claire relevante werkervaring op. Ze werkte op de afdeling ondernemingsrecht van diverse middelgrote Notariskantoren, die voornamelijk internationale cliënten bedienen.

Caroline Vermij

Compliance officer

Sinds 1 januari 2018 is Caroline Vermij aan ons kantoor verbonden als compliance officer. Zij is een ervaren professional die onder andere bij De Nederlandsche Bank werkzaam is geweest.

Caroline van der Meer – Schelling

Paralegal

Caroline ondersteunt de andere teamleden op een breed juridisch en administratief terrein. Dat doet ze sinds januari 2015. In haar werk maakt ze dankbaar gebruik van de 15 jaar ervaring in het Notariaat. Als spin in het web fungeert ze als vraagbaak voor collega’s en ze loopt graag hard voor haar cliënten.

MEER INFORMATIE?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact ons op.