Menu

Your Trust is een compact en flexibel team van hoogopgeleide en ervaren medewerkers. Allen gepassioneerde vakmensen met een diverse achtergrond. Door actief, doortastend en vooral kundig op te treden zijn we van waarde voor onze cliënten. We richten ons volledig op onze kerndiensten: management, domicilie en corporate secretarial services aan Nederlandse vennootschappen, coöperaties en stichtingen. Voor financieel-administratieve en fiscale dienstverlening werken wij samen met DRV Accountants & Adviseurs en/of andere betrouwbare accountants- en advieskantoren in de regio Rotterdam, veelal behorend tot de internationale Big-4. Die samenwerkingen resulteren in de beste kwaliteit voor onze cliënten.

Ibrahim Tasgil

Ibrahim startte in maart 2016 als ervaren trust officer bij Your Trust. Zijn cliëntenkring bestaat voornamelijk uit beursgenoteerde en zogenaamde private equity ondernemingen die actief zijn op de Europese en Noord-Amerikaanse markten. Die groep omvat een grote variëteit aan cliënten en diversiteit aan werkzaamheden, wat Ibrahim bijzonder aanspreekt.

Hij wordt gewaardeerd om zijn proactieve houding bij de assistentie van cliënten. Naast de Nederlandse en Engelse taal beheerst hij ook de Turkse taal uitstekend.

Ibrahim behaalde zijn Master in Accounting & Control aan de Erasmusuniversiteit in 2005. Hij deed ruim vijf jaar ervaring op in operationele en financiële audits, voordat hij de overstap maakte naar de trustsector. Daar deed hij meer dan vijf jaar ervaring op in de functie van accountmanager corporate trust services, voordat hij bij ons aan de slag ging als trust officer.

1 mei '18
1 mei '18